connect 20333 1920 Fotor

Våra näverk och samarbeten

MGBC tror på samverkan och att arbeta tillsammans i nätverk. Vi samarbetar med ett flertal aktörer i uppdrag och projekt. I nätverket finns ytterligare experter, forskare, konsulter och företagsledare  för samverkan i uppdrag och projekt.

Några av våra samarbetspartners är:

BiTA Service Management

Ett kunskapsföretag som stödjer och åstadkommer förändring. BiTA bidrar till kundernas komptensutveckling och arbetar från formulering av strategier till implementerad förändring. Vi är associerade konsulter till BiTA.

Support Services Institute

Sveriges största nätverk för dig som arbetar med IT-support och service.

Effort Consulting

Managementkonsulter med fokus på hållbarhet. Via Effort är vi del av ramavtal Göteborgs Stad för verksamhets- och organisationsutveckling, område A.

Öijared Akademi

Ett centrum för hållbar framtidsutveckling.

Eva Skog Consulting

Eva Skog Consulting genomför skräddarsydda uppdrag inom Hållbart företagande, CSR, Arbetsmiljö och Mångfald i arbetslivet.

By Demand

VVS konsulter inspirerade av naturen.

 

Några av våra ramavtal:

Digitaliseringsmyndigheten

Managementkonsulttjänster

Campus Värnamo

Utbildningskonsulter

Almi Företagspartner Uppsala

Expertkonsulter Hållbart företagande

Almi Företagspartner GävleDala 

Expertkonsulter Hållbart företagande och Digital transformation

 

Kontakta oss!

Mats Goransson farg

Har du idéer kring samverkan? Kontakta MGBC så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina tankar! Maila oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mats Göransson är konsult och utbildare och arbetar inom IT Management och affärsutveckling. Mats kombinerar sina erfarenheter från utvecklings- och ledarroller i stora organisationer med sitt intresse och kunskap inom innovation och nya affärsmodeller. Inom IT Management arbetar Mats med förändringsledning kopplad till IT organisationer och digital transformation. Inom affärsutveckling har Mats fokus på innovation och affärsmodell design. Mats brinner för att hitta lösningar i samverkan mellan olika kompetensområden, branscher och samhällssektorer.